Komarniki

Vas motijo nadležne muhe, komarji, molji, ose in drug mrčes? Naši rolo komarniki so preprosta in učinkovita rešitev za preprečevanje vdora mrčesa v notranjost vseh vrst bivalnih prostorov.Naše podjetje vam ponuja različne sisteme komarnikov za različne možnosti vgradnje.

Na voljo so komarniki naslednjih vrst:

INTEGRIRAN KOMARNIK V ROLETNI OMARICI

Najbolšja možna rešitev, s tem sistemom dobite v paketu senčenje in popolno zaščito pred mrčesom. Vgradijo se skupaj z roletami v roletnih omaricah in so nevidni ko jih potrebujemo.


FIKSNI-POTOPNI KOMARNIKIPrimerni so za okna, pri katerih ne posegate ven. Montira se jih direktno na okenski okvir brez vijačenja in jih po želji lahko kadar koli snamete in postavite nazaj. To je še posebej priročno za potrebe čiščenja ali če jih želite sneti, ko jih nepotrebujete.


ROLO KOMARNIKI

Uporabi se ga tam, kjer je potrebno dnevno posegati skozi okno - zalivanje rož. Rolo komarnik dvigate in spuščate podobno kot roleto s to razliko da ima rolo komarnik integrirano vzmet ki drži komarnik zaprt v omarici ko ga ne potrebujete.


KOMARNIKI - AMERIŠKA VRATA

Montira se jih tam kjer je prehod recimo balkonska vrata. Posebni magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru. Odprta vrata na balkon ali teraso so velika odprtina skozi katero lahko v vaš dom nemoteno prihaja mrčes. Ta problem z lahkoto rešite s krilnim komarnikom Roltek.


DRSNI KOMARNIKI

Idelana zaščita pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Najbolj primerni so za montažo na drsna panoramska vrata.


Pri podjetju Dornik smo tudi del projekta Okna, vrata, senčila Slovenije, katerega glavni namen je da so vsa boljša podjetja s področja »stavbno pohištvo«, predstavljena na enem mestu!

Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

POKLIČITE NAS: izmere, svetovanje: +386 (0)41 849 265, direktor: +386 (0)31 697 442

Copyright © - PVC in ALU okna in vrata DORNIK, Šubljeva 32, 1234 Mengeš, Slovenija info@okna-dornik.siVarovanje osebnih podatkov | Avtorji | Struktura strani