Predstavitev

Dovolite nam, da se vam najprej na kratko predstavimo;

Podjetje Andrej DORNIK s.p. je dobro poznano ter uspešno kovinarsko družinsko podjetje, katero obstaja že od leta 1979. V letu 99/00 smo svojo dejavnost razširili na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. Tako kot v kovinarski industriji je tudi pri izdelavi PVC oken in vrat potrebna natančnost. Zato je bilo že v samem začetku naše glavno vodilo ustvariti PVC okno vrhunske kakovosti. Okna in vrata izdelujemo na elumatec strojih, ki so eni izmed najbolj priznanih v tovrstni branži. Prav tako smo dolgo oklevali pri izbiri PVC profila, saj je bilo glavno vodilo iskanja le kvaliteta!

Odločili smo se za vodilno podjetje VEKA iz Nemčije, ki je na trgu prisotno že več kot 50 let. Izkazalo se je da je bila to nedvomno pravilna poslovna odločitev, saj so glede kakovosti ti profili danes v samem svetovnem vrhu. Vsi naši profili imajo potrjene evropske A teste. Certifikati so potrjeni v priznanih tujih institucijah. Z profilom Veka Softline MD 70 in profilom Veka Alphaline MD 90 smo dosegli maksimalno toplotno in zvočno izolativnost naših oken.Kot majhen družinski kolektiv, znamo prisluhniti prav vsakemu slehernemu kupcu posebej in mu glede na njegove želje lahko svetujemo ter ponudimo visoko kvalitetno PVC okno DORNIK.

Ponujamo vam kompletno storitev: brezplačno ponudbo, svetovanje, ogled in izmere na vašem objektu, izdelava in dobava v najkrajšem možnem času ter seveda strokovna vgradnja na vašem domu! Prav tako vam ponujamo demontažo in odvoz starih oken. Lahko pa se odločite tudi za obdelavo notranjih špalet po sistemu knauf do beljenja. Vse to se trudimo le za Vas saj je poleg kvalitete zadovoljna stranka, naša glavno vodilo in vizija v prihodnosti!

Več o naših izdelkih boste našli na tej spletni strani, lahko pa nas pokličete in pridete k nam ter vam vse podrobno pokažemo ter svetujemo. V našem podjetju se bomo za Vas trudili še naprej in se držali naših najpomembnejših načel: visoka kvaliteta in izvedba del v dogovorjenem roku! Najpomembnejše o nas pa boste izvedeli pri vaših znancih, ki imajo morda že vgrajene naše okenske sisteme, ki jih že s pridom uporabljajo in nas bodo Vam z veseljem priporočili.


 

Firma: OKNA DORNIK proizvodnja in montaža PVC in ALU stavbnega pohištva Andrej Dornik s.p.
Skrajšana firma: Andrej Dornik s.p.
Sedež podjetja: Šubljeva 32, 1234 Mengeš
Matična številka: 6514456000
ID za DDV: SI40485633
NLB d.d. IBAN SI56 0230 0026 0719 040
   
Direktor: Andrej Dornik
E-pošta: info@okna-dornik.si
Telefon: +386 (0)41 849 265
Faks: +386 (0)1 7230 503


Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte ali pokličite na 041 849 265 in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

POKLIČITE NAS: izmere, svetovanje: +386 (0)41 849 265, direktor: +386 (0)31 697 442

Copyright © - PVC in ALU okna in vrata DORNIK, Šubljeva 32, 1234 Mengeš, Slovenija info@okna-dornik.siVarovanje osebnih podatkov | Avtorji | Struktura strani