Rolete

Poleti ščitijo pred vročino, pozimi pa prihranijo pri stroških ogrevanja.


Nadokenski sistem

Roletna omarica je vgrajena na vrh okna in je vidna v prostoru. Nadomeščajo predvsem stari tip notranjih lesenih rolo omaric. Rolo omarice imajo tudi protivlomno zaščito. Velikost omarice z izolacijo je 21*23. Omarica je lahko 90° ali z novo soft line obliko. V ta sistem se po želji lahko vgradi integriran komarnik!

Predokenski sistem

Roletna omarica se montira na zunanji del okna, lepo se prilega na objekt, ne zavzame veliko prostora in ne kvari videz objektu. Vgrajuje se jo lahko pri novogradnji ali pa naknadno kot nadomestna vgradnja. Omarica je lahko 45°, soft okrogla ali soft polokrogla. Tudi v vse sisteme zunanjih omaric lahko vgradimo integriran komarnik!


KATALOGI

Predokenski podometni sistem

Ta sistem je primeren tako za novogradnjo (s predpripravljeno preklado) kot sanacijo starih objektov. Roletna omarica se vgradi na zunanji del okna pod omet oziroma izolacijo. S tem je roletna omarica funkcionalno skrita pod ometom in se je ne vidi.Pri podjetju Dornik smo tudi del projekta Okna, vrata, senčila Slovenije, katerega glavni namen je da so vsa boljša podjetja s področja »stavbno pohištvo«, predstavljena na enem mestu!


Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

POKLIČITE NAS: izmere, svetovanje: +386 (0)41 849 265, direktor: +386 (0)31 697 442

Copyright © - PVC in ALU okna in vrata DORNIK, Šubljeva 32, 1234 Mengeš, Slovenija info@okna-dornik.siVarovanje osebnih podatkov | Avtorji | Struktura strani