Žaluzije

Žaluzije so mnogokrat veliko več kot le zaščita steklenih površin pred sončnimi žarki in neželenimi pogledi v prostor. Lahko so tako stilski dodatek zunanjemu izgledu objekta, kot lep zaključen izgled notranjosti prostora.

Notranje žaluzije

Idealno se obnesejo kot zaščita pred sončno svetlobo in so ena najenostavnejših oblik senčenja prostorov. Širine žaluzij so 16 in 25 mm, notranje žaluzije iz ALU, so lepega estetskega videza. Z obračanjem komandne palice pa reguliramo količino svetlobe v prostoru. Žaluzije dvigamo in spuščamo z dvižno vrvico.

Zunanje žaluzijeLamele so širine 50 mm izdelane pa so iz kvalitetnih aluminijastih trakov. Zunanje žaluzije so vodene na ALU vodilih. Naklon reguliramo s komandno palico. Spuščamo in dvigamo pa z vrvico.

Krpan žaluzije

Krpan žaluzije se uvršča med najkvalitetnejše žaluzije. Same lamele in vodila so iz nerjavečega aluminija. Lamele so ojačane in vpete v stranska vodila in tako prenesejo tudi najmočnejše sunke vetra. Primerna so tako za večje objekte kot za individualne manjše stavbe. Dobavljive so prav tako v več različnih barvah.

Pri podjetju Dornik smo tudi del projekta Okna, vrata, senčila Slovenije, katerega glavni namen je da so vsa boljša podjetja s področja »stavbno pohištvo«, predstavljena na enem mestu!


Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

POKLIČITE NAS: izmere, svetovanje: +386 (0)41 849 265, direktor: +386 (0)31 697 442

Copyright © - PVC in ALU okna in vrata DORNIK, Šubljeva 32, 1234 Mengeš, Slovenija info@okna-dornik.siVarovanje osebnih podatkov | Avtorji | Struktura strani